2009.09.07.
10:45

Írta: mediainfo

Hitler szexuális életével riogatnak az AIDS ellen

"Az AIDS tömeggyilkos" szöveggel fut a Regenbogen e.V. felvilágosító szervezet kampánya, melynek célja, hogy a németeket sokkolja, s megértesse velük a felelőtlen szex veszélyeit. Kissé brutális módot választottak erre. A plakátokon Hitler mellett Sztálin és Husszein is "közreműködik", de az igazán döbbenetes a szenvedélyesen szeretkező párt bemutató szpot. Na nem a szex miatt. A reklámfilmecske minden esetre elég nagy vihart kavart. Érdemes megnézni. 

2 komment

Címkék: izé privátszféra közeg hirdető

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr391365428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Woofer · http://woof.blog.hu/ 2009.09.07. 13:00:04

Csak pletyka szintjén hallottam, de állítólag elkeserítően felelőtlen az ottani meleg világ. Carpe diem alapon nem védekeznek és ezen az is tovább ront, hogy a már fertőzött HIV betegek szociális juttatásai is igen erősek.

mediainfo 2009.09.08. 08:34:32

Hát én egyszer voltam csak Berlinban (sajnos). Nem nagyon merültem el sem a hetero, sem a meleg lokálok világában:) De az tény, hogy elég hm... szabadosak voltak a német egyetemisták, akikkel együtt töltöttük azt az egy hetet (egyetemi program volt). Persze ebből még nem következik, hogy ténylegesen felelőtlenek is lennének "éles helyzetben", de mondjuk úgy, hogy könnyen belemennek olyan szitukba, amiből felelőtlenség is lehet;) Ez persze nem reprezentatív minta! Csak egyszeri tapasztalat. Egyébként nem hinném, hogy ez kifejezetten meleg probléma lenne odakinn, a reklámfilm is férfit és nőt mutat. Valószínűleg a kezelni kívánt probléma tök ugyanaz klasszikus felállásnál is. Amit meg a támogatási rendszerről írsz, hát ez nehéz kérdés...
süti beállítások módosítása