2008.10.08.
16:19

Írta: petal

Nincsenek itt értékek, kérem - UPDATE

Most az már mindegy is, ki vitt táncba kit. Hogy a média azért ilyen tartalmat ont a közönségre, mert azok arra kíváncsiak, vagy a közönség azért csak ezt fogyasztja, mert nincs más.
 

Tudom, évezredes problémákat feszegetek, melyek úgysem oldódnak meg egyhamar. De időről időre kénytelen vagyok kiadni magamból és belekiáltani az éterbe: MIÉRT?

-       Miért van az, hogy egy 10 millió főt számláló országban egyforma, de minimum gyanúsan hasonlító programoknak kell futniuk több csatornán? Hogy van az, hogy fele ekkora, de akár kisebb országokban sem fordul ez elő, nálunk pedig már borítékolható, ha megjelenik egy újabb ötlet a televízióban?
-       Miért van az, hogy még a színészek szintjén is „alternatívát kell teremteni”, vagyis hadd legyen egyszerre két Nicolas Cage-film adásban, hadd legyen választási lehetőségük a nézőknek? Mint múlt vasárnap.

-       Miért van az, hogy szegény megboldogult Albert Györgyi, aki személyes problémái ellenére kiváló riporter volt, egyszerre mindenütt, mindenkinek fontos lett? Minden második csatornán felbukkanó arca teljesen összezavarja az embert – ha eddig a párhuzamos formátumok miatt csak két csatorna között nem lehetett tudni, hol is van épp az ember, most mintha minden tévéadó bekapcsolódott volna.

Hol vannak itt a csatorna arcok, mint az érett piacokon? Mikor Soma egyszer itt, máskor ott? Mikor a magyarországi tévés celeb nem vész el, csak átalakul?

Mennyi idő kell a magyar tévés piacnak, hogy beérjen? Több mint 10 éve szabadon, de még fejlődésben... 

UPDATE: Ide kapcsolódó vélemények a comment:com egyik nézettségről szóló posztjának kommentjei között...

Szólj hozzá!

Címkék: televízió márka hírnév sztár pocsolya

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2703563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása