2009.07.01.
18:37

Írta: mediainfo

Lila papucs hadművelet a Yahoo-tól

Mikre nem képes egy cég, ha konferencia kommunikációról van szó...:) A Yahoo például lila papucsokkal nyomult az idei Cannes-i Reklámfesztiválon. Mert mit akar a nép? Dögmelegben például kényelmet, na. Elismerjük, ez nem a legszakmaibb üzenet, de kétségtelenül van benne igazság. A lila pacskerok sztorija Yahoo-tálalásban itt olvasható.

Az időnként a Microsofttal, aztán meg a Google-lal, majd mindenki egyébbel is hírbe hozott netes óriás akciója mögött az a megfontolás állt, hogy mi mással lehet megmutatni a kreatív populációnak, hogy szereti őket a Yahoo? Hát azzal, hogy elkényezetik őket. A fesztivál környékén osztogatott papucsok mellé azt a címkét mellékelték, hogy "Nothing creative happens in penny loafers", azaz "semmi kreatív nem történik bebújós (makkos:D) cipőben". Tényleg, mennyivel inspirálóbb egy lila hawaii papucs.

Persze nem ettől fognak megnőni a Yahoo bevételei, nem ettől futnak fel a részvényárak, nem ettől vonja fel a szemöldökét Steve Ballmer, és ijed be a Google. De legalább próbálkoztak valami bájossal, vagy mi. Néhány kép ízelítőül az akcióról alább. A többit meg lehet nézni itt. A yahoo-sok videót is forgattak arról, hogy milyen ügyesek, az meg itt érhető el.

Szólj hozzá!

Címkék: internet konferencia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr101220550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása