2008.11.14.
09:30

Írta: petal

Kultúra? A tévében??

Színvonaltalan műsorokkal vádolt csatornák, Győzikét sosem néző értelmiség. Sztereotípiákból és hiedelmekből van bőven a tévés piacon. Az egyik ilyen, hogy a kultúrafogyasztó közönség messziről kerüli a tévénézést, vagy ha bekapcsolja is a készüléket (már ha van neki, ugye?), akkor csakis az éjszakai tudományos-politikai-értelmiségi műsorokba kapcsolódik be. Ami kábé annyira igaz, mint hogy a milliós közönséggel rendelkező Győzikét nem nézi senki sem.

Bizony, bizony, a zenehallgató, könyvolvasó nagyérdemű nemhogy fanyarodik a tévézéstől, de legtöbbjük még az átlag napi négy óránál is többet csüng a képernyőn. Teszi mindezt korántsem a későéjszakai órákban, mint hinnénk, hanem nagyon is főműsoridőben. És hogy mit eszik a tévén a kultúrafogyasztó? Természetesen Barátok köztöt. :)

Szólj hozzá!

Címkék: televízió médiahasználat

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr49767647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása