2008.08.15.
10:48

Írta: mediainfo

A BBC már gael nyelven is digitalizál

Nálunk ott tart éppen a téma, hogy a digitális műsorszórási pályázatokon győztes Antenna Hungária "információt kér" a kommunikációs ügynökségektől, bármit is jelentsen ez.(Leginkább tendert a tájékoztató kampány kapcsán, amire a pályázat kötelezi a győztest átállás ügyileg.) Szóval a digitalizáció halad, lépeget 2012 felé.

Közben a BBC már olyan "luxusra" ragadtatja magát, hogy gael nyelven is digitális szolgáltatásokat indít az MG Alba nevű céggel karöltve. A BBC Alba nevet viselő - tévés, rádiós és online - szolgáltatással a BBC a skóciai gael közösség kedvében kíván járni.

A gael nyelvű digitális adás elindítását az együttműködő felek mérföldkőnek nevezik, és ha belegondolunk, tényleg különleges dolog. A szolgáltatás nemsokára startol, és az első este egy új drámát láthatnak a tévénézők, aztán sporttal, hírekkel, gyerekműsorokkal, szórakoztató és oktató formátumokkal bővül a repertoár.

 

Hát, nem semmi:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: televízió digitalizáció

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2616952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása