2008.08.12.
09:24

Írta: mediainfo

Tudja meg SMS-ből, ki lesz az USA alelnöke!

Hosszas elhavazódás és szabadságok után újra itt:)

Álmos reggeli hírolvasgatás közben sikerült belebotlanom a DMW-n abba a hírbe, miszerint Obama SMS-ben és e-mailben szeretné a nagyérdeművel tudatni, hogy ki is lesz az alelnökjelöltje. Amióta Clintonné kiesett az elnöki versenyből, azóta az alelnök lehetséges személye van terítéken, no meg persze az, hogy ki milyen új eszközökkel próbál az amereikaiak szívéhez férkőzni. Meg, hogy ki hány millió dollárt költ el reklámra az olimpia n-sugarú körzetében. Mert Obama után a republikánus jelölt is megvette a maga "kis" csomagját. (És közben csendben kúszik fel a közvélemény-kutatásokban.)

A legújabb hír, hogy Obama bejelentette: hivatalosan elsőként sms-ben és e-mailben fogja bejelenteni alelnökjelöltjét azoknak, akik feliratkoznak a szolgáltatásra weboldalán. A lépéssel feltehetőleg a fiatalabb, technológiailag jártas demokrata szavazókat kívánja megnyerni.

A weboldalon az áll, hogy "Barack hamarosan alelnök jelöltet választ, és szeretné, ha te tudnád meg először, ki lesz az." Még hozzáteszi, hogy iratkozzunk fel ma, és akkor e-mailben, sőt, sms-ben értesülhetünk!

A hivatalos bejelentés egyébként az augusztus 25-én kezdődő demokrata konvenció előttre várható. Addig is mindenki tördelheti a kezét. Mondjuk jó kérdés, hányan kapnak majd az inkább gesztus, mint valós értékű lehetőségen. Erről meg a DMW indított szavazást: Te feliratkoznál erre a szolgáltatásra?

Szólj hozzá!

Címkék: mobil amerika internet választások 2.0 hűség

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2611872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása