2008.01.31.
17:50

Írta: mediainfo

T-etszik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az imázskommunikációjukat szeretem. A szolgáltatásukról inkább a Tékozló Homáron nyilatkoznék;) De azért ez egy szívmelengető B3-as az egyik hetilapból.

2 komment

Címkék: sajtó márka hirdető

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr4319851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bülbül · http://www.bulbul.hu 2008.02.07. 11:33:51

Kedves Dia, egy médiás blogon vajon mi akadályozott meg abban, hogy leírd a lap nevét, ahol megjelent a hirdetés? Szégyellnivaló lenne ez? Baj ha valaki dicsérné a lapot?

mediainfo 2008.02.07. 12:08:50

Kedves András,

Max a figyelmetlenség akadályozott meg. Meg az, hogy a hirdetés szövegére koncentráltam. Természetesen semmi szégyellnivaló nincs a lapban. A reklámmal a Heti Válaszban találkoztam (a számra már pontosan nem emlékszem). Egyébként jó lap, szeretem. De gondolom, nem baj, ha nem pont egy ilyen sztenderd formájú reklám befogadása kapcsán dícsérem meg a kreativitását vagy bármit:)
süti beállítások módosítása