2008.01.10.
10:42

Írta: mediainfo

Domain vicc

Reggeli blogolvasgatás közben akadtunk rá a Global by Design egyik korábbi bejegyzésére. John Yunker arról számolt be, hogy Montenegro már korábban megkapta a jóváhagyást saját TLD-je (top level domain) használatához. 2008 elejétől, azaz mostanság lehet elkezdeni a regisztrációt rá. Hogy mi ebben az érdekes?

Az, hogy az országkód ".me". A blogger már a címben ("Register.me") is utal a domainben rejlő lehetőségekre. De vicces lehet a help.me, a buy.me a gettoknow.me regisztrációja is. A fentiekhez kapcsolódóan mi is hozunk egy példát, ezúttal a romantikus kedvű olvasóknak kedvezve: Hold.me, Thrill.me, Kiss.me....:)

3 komment · 1 trackback

Címkék: internet 2.0

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr51291877

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: // webb // 2008.01.15. 00:43:12

Halálra vertek egy kínai bloggert Civilek és ellenőrök összecsapását próbálta videóra venni mobiltelefonjával egy blogger amért az egyenruhások agyonverték - tudósítja a CNN. Mindamellett hogy a kommunista államban nem ritka a brutalitás, az incidens okán…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp-Váry Árpád 2008.01.22. 17:40:40

Nem rossz. Tuvalu, a világ második legkisebb független állama is rendesen kaszált a .tv domainek eladásával.

human · http://yummie.hu 2008.01.31. 23:40:19

az értelmes .me-k úgyis elfogytak már, aztán majd kikerül rájuk, hogy ennyiért meg ennyiért eladók
süti beállítások módosítása