2007.09.25.
11:40

Írta: petal

Összfrontos BBC-nyomulás a tinédzserekért

Annyira fontosnak találja a 12 és 16 év közötti tiniket a BBC, hogy a létező összes platformon műsort indít számukra. A tinédzsereket célzó új tartalmak még külön márkanevet is kapnak: BBC Switch néven futnak majd a brit közszolgálati médiacsoporthoz tartozó tévé- és rádiócsatornákon, valamint az interneten.

A televízióban a tizenéves célcsoportra már jól bevált formátumokhoz nyúl a műsorszolgáltató, vagyis indul egy tipikus tinisorozat sulidrámával, haverokkal, családi konfliktusokkal, valamint az ország különböző bulijairól jelentkezik majd egy új zenei program.

A rádión keresztül vasárnap estére próbálják lekötni a tiniket, és ehhez még Kelly Osbourne-t is szerződtették műsorvezetőnek.

Az internet egyfajta összekötő platformként is szolgál - nem csoda, hiszen talán a leghatékonyabb eszköz lehet a tinédzserek elérésére. A világháló aktualitásairól a rádióműsorokban is szót ejtenek majd, ugyanakkor külön 8 részes online sorozat is készül a netes videózást kedvelők számára.

Az ígéretek szerint a műsorokban és tartalmakban minden lesz, amire a tizenéveseknek szüksége lehet: tanácsadás, hírek a sztárokról, pletykák, zene és interaktivitás.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: média

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr86176387

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.righteye.io/dating-for/dating-sites-for-professionals-free.html 2019.04.27. 15:01:08

Bot -> userscripts.org scripts show 76594 - American inventions of the 1790 s

Trackback: coaching courses 2018.03.02. 03:31:00

Az ARDO típusú mosógép és a 2 éve néma márkaszerviz esete - Offer blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása