2008.09.27.
10:48

Írta: mediainfo

10 éves a Google

Félálomban a Guglira tévedvén szembesültem vele, hogy:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval tízéves a mostanában sokak szerint túl nagyra nőtt keresőóriás. Van már böngésző, telefon, és ahogy őket ismerjük, "more to come". Emlékszünk még, mikor mindenki a Microsoft-ot szidta, mint nagyra nőtt, büdöslábú óriást. Ez nem változott, csak a "privacy issues", a nagy testvér érzés meg a piaci érdekek ütközése miatt mára jól becsatlakozott a Google is mellé. (A legújabb piaci szappanopera a Yahoo-ügylet miatt fut, fut... ki tudja, hol áll meg.) Bármi is a jövő, azért egy ínyenc csettintést / főhajtást / kacsintást (vérmérséklet szerint) talán elnyomhatunk a Cég tiszteletére, mert nem semmi, amit művelnek.

Itt pedig arról, hogy mit is mondanak, mutatnak ők a születésnap kapcsán: http://www.google.com/tenthbirthday/

Ha pedig valaki szeretne ötletet küldeni a Google új projektjéhez, melynek célja, hogy megváltoztassuk a világot, akkor katt ide: http://www.project10tothe100.com/how_it_works.html

Szólj hozzá!

Címkék: média internet 2.0 privátszféra márka

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr26684161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása