2008.12.11.
11:45

Írta: mediainfo

Ha a macska fejére esne a száraztápos doboz...

Egy marketinges gyöngyszemmel találkoztam ma: új biztosító lépett a piacra, amely kifejezetten házi kedvenceinkre specializálta magát. Hölgyeim és uraim, mit nekünk a világválság, ha egyszer Buksi bármikor elcsúszhat egy jégfolton, Cicónak pedig a fejére eshet a 1,5 kilós Friskies zacskó... hogy más lehetőségekre ne is gondoljunk.

Egyébként a lépést azzal indokolja az April CEE Development, hogy itthon 2,5 millió kutyi és ugyanennyi cica szorul biztosításra. Tény, hogy az állatorvosok bazi drágák, egy részük pedig még fél is ennek örömére az állatoktól (értsd: a macskámtól). No de ilyen embert próbáló gazdasági környezetben piacra lépni egy kiskedvencekre szabott betegség- és balesetbiztosítással... enyhén szólva is merész marketinglépés.

No de most megyek, és megkeresem Cicót. Mérlegelnünk kell a lehetőségeket. Aztán lehet, hogy legközelebb már rózsaszín pólóban, a lakk retikülömből kikukucskálva pózol valamilyen médiás bulin. És akkor eljön Amerika. Mármint a hitelválság után a csillogás is.

1 komment

Címkék: izé

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr26816959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elvis 2008.12.11. 17:45:48

Az ilyen 'felelős' állatartók mint a kedves cikkíró biztosan kihagyják ezt a lehetőséget. A macska biztos sose hagyja el a lakást, megtámadni nem tudják, ha meg mondjuk daganatos lesz, vagy csak megöregszik, elaltatja...
A kutyámnál tavaly májon belüli születési rendellenességet találtak, és műtötték meg sikeresen. 3 hónap volt mire kiderült a baj oka, volt olyan orvos aki már elaltatta volna. A terápia, a műtét, a kutatás 300e Ft-ot emésztettek fel. Megérte. Teljes életet élhet. Azért a negyedét könyebb lett volna kifizetni...
süti beállítások módosítása