2009.04.22.
17:05

Írta: petal

Keressük Magyarország legtöbbet ismételt filmjét

Nagy kedvenceim az ismétlések. Újra és újra rá tudok csodálkozni, hogy az ötödik vagy ki tudja hányadik ismétlés után még mindig vannak olyanok, akik nem látták például valamennyi Piedone-filmet. Az RTL Klub és a TV2 legalábbis vélhetően ebben bízik, amikor nem engedve felednünk őket, minden évben műsorára tűz bizonyos filmeket.

(Plusz poén, bár nem az unalomig ismételt kategória, hogy az RTL Klub - talán azt tesztelve, tényleg figyelnek-e a nézők - a tavalyi év után idén napra pontosan ugyanakkor, a húsvét utáni vasárnap este adta le A szállító-t.)

A megszokott vendégként vissza-visszaköszönő filmek listája minden bizonnyal hosszú, így arra gondoltunk, olvasóink segítségét kérve keressük a legtöbbet ismételt filmeket. A listát az alábbi filmekkel nyitjuk:

  • Bud Spencer / Terence Hill összes
  • Reszkessetek, betörők! sorozat

1 komment

Címkék: privátszféra televízió hűség médiahasználat

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr551080345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorozatmania 2009.04.28. 16:54:55

Leadták a Szállítót és olyan nézettséget hozott, amit film még nem ebben az évben. No komment, egyébként meg teljesen érthető a jelenség, nem is értem a fennakadást.

Egy ember azért veszi meg a kedvencét DVD-n, hogy megnézze sokszor. Másoknak nincs DVD-je (a többségnek), így ha a TV 1-2 évente leadja a kedvencét, akkor megnézi újra meg újra. Mert a kedvence.
süti beállítások módosítása