2008.10.10.
11:32

Írta: mediainfo

Korszakos ötlet: szex mentes pornó

Emlékeznek Kirkre a Szívek szállodájából? Igen, ő az a lüke pasi, aki leginkább kínos megnyilvánulásaival véteti észre magát. A Kirk-öt alakító Sean Gunn azonban nem annyira hülye, mint sorozat beli karaktere (vagy még annál is hülyébb), mivel korszakalkotó ötlete támadt: szex mentes pornót csinált két testvérével.

A Spike.com oldalon elérhető TV show (legalább is annak első epizódja) azzal reklámozza magát, hogy: "Azoknak, akik mindent szeretnek a pornóban... kivéve a szexet." Na szóval, ha szereted a jellegzetesen pornós háttérzenét, a béna díszleteket, a vicces beállításokat, a kameramozgást, csak épp az zavar, mikor mindezt elrontják a szexszel, akkor a nézők közt a helyed.

A sorozat címe PG Porn, melyből a PG a "szülői felügyelettel" angol megfelelőjére utal. Hát, meg lehet nézni anyu-apu nélkül is. Károkat nem okoz, maximum térdcsapkodós röhögést, ha valaki legalább egy szexet is tartalmazó pornót (fujj!!!) látott már életében. A mostani epizódban egy pornószínésznő mellett a Született feleségek egyik szereplője látható.

 

 

Az epizód október 1-jén került fel, és már több mint 350 ezer alkalommal látták a felhasználók. Persze jelelmzően amerikai dolog, hogy már volt olyan arc, aki azt nyilatkozta: bár ez nem olyan rossz, mint a valódi pornó, de félő, hogy a nézők rászoknak az "igazira". Hát nemtom.

Szólj hozzá!

Címkék: videó felnőtt izé

A bejegyzés trackback címe:

https://mediainfo.blog.hu/api/trackback/id/tr14706566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása